top of page

Contact:

Heeft u een les of beweegactiviteit gevonden in uw stadsdeel en wilt u graag deelnemen? Wees dan van harte welkom voor een gratis proefles!

 

Opgeven voor een proefles kan via ons kantoor,

bel ons op 020-8861070 of mail naar: info@mbvoamsterdam.nl
(mocht de les vol zijn, dan kunnen wij u op de wachtlijst plaatsen)

 

Voor een proefles kunt u op de aangegeven tijd naar de locatie komen en u melden bij de docent. Trek iets aan waarin u prettig kunt bewegen en neem eventueel een handdoek en een flesje water mee. Zachte gympjes waarmee u niet op straat komt, zijn voor sommige lessen fijn.

 

Na afloop van de activiteit krijgt u een inschrijfformulier mee of kunt u deze vinden onder het kopje inschrijfformulieren. Lees deze goed door, daarop staat ook uitleg over de wijze van betaling en hoe u weer kunt opzeggen. Voor de fitness stuurt u het inschrijfformulier met een recente pasfoto naar ons toe, voor overige activiteiten is invullen en opsturen voldoende.

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten, bel of mail ons dan gerust.

Wij wensen u veel beweegplezier!

Wilt u graag in contact komen met de vertrouwenscontactpersoon, lees dan hier wat u moet doen:

Vertrouwenscontactpersoon

 

Wanneer je te maken hebt met ongewenst gedrag/omgangsvormen, denk hierbij aan intimidatie, pesten, discriminatie, seksuele intimidatie, agressie/geweld, door een collega of leidinggevende, dan kun je telefonisch contact opnemen met de externe vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen. Dit kan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur via 088–144 02 00.

 

Je wordt uiterlijk binnen twee dagdelen door de vertrouwenspersoon Betty Driessen of Vibeke Duyff teruggebeld. In dit filmpje stelt Betty zich voor, en vertelt ze waarvoor je haar en Vibeke kunt benaderen en wat ze voor je kunnen betekenen.

 

Je kunt er op rekenen dat er vertrouwelijk wordt omgegaan met de zaken die je meldt.

 

bottom of page